Bakpotatis med dijon- och äggröra

Bakad potatis med dijon- och äggröra

Det är ett tag kvar till sommaren, men vi peppar redan nu med ett recept på bakpotatis.
Det här receptet är väldigt lätt att slänga ihop och röran blir jättegod.
Extra gott blir det om man grillar potatisen en solig sommarkväll.
Men om man inte orkar vänta till sommaren fungerar det lika bra att laga potatisen i micron.
Lätt som en plätt!

2 portioner
2 bakpotatisar
2½ dl creme fraiche
½ msk dijonsenap
2 tsk kapris
2 msk hackad gräslök
2 kokta ägg
½ hackad rödlök
Salt & peppar

1. Skölj potatisen och stick några hål i dom.
2. Micra (eller grilla) dom sedan i 20 minuter eller tills dom blivit mjuka.
3. Blanda alla övriga ingredienser och rör om till en fin röra.
4. Gör ett snitt i potatisarna och toppa med röran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *